Velikonoční
Anotace: Hody, hody, doprovody....
Má tatárek s velkou mašlí,
naučil se básničku.
Vždyť ho právě taťka přivez´
vymrskat svou babičku.
Hody, hody, doplovody.....
hlásek trémou přeskakuje.
Babička se točí zády,
zadeček mu nastavuje.
Očička radostí září,
vymrskal si zajíčka.
Kdyby to šlo, modré z nebe
snesla by mu babička.
Dá-li pánbůh štěstí, zdraví,
za rok zase s básničkou
a s tatárkem s velkou mašlí
přijde za svou babičkou.
Veselé Velikonoce.
Komentáře (2)
Komentujících (2)