Chci psát.
Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.
Chci psát v lásce.
A vytahovat lidi z hrobů.
Psychika mnohé dusí.
Já pomoci mohu.
Já miluji a miluji.
A tak se raduji,
že mi bylo dáno.
Poděkovat za
další ráno.
Ptáčku zazpívej radost
do míst,
kde je věčné ticho.
Ať tam a tam nebolí to.
Jaro poprosila jsem
s něžným výkřikem,
aby s velkým úspěchem,
nesoulad byl vytěsněn.
Chci psát v lásce.
Jaro chutná hladce.
Jako v pohádce.
Jím i každý stvol,
utiší můj vnitřní boj.
Tak utichám.
Mír a něžnost mám.
Jaro v lásce Tě pochovám.
Ty, jaro, jsi také dar!
V duši se rozdávám
a píši o radosti
z jara,
co jde do všech kostí.
Tam a tam
pro každého plamen mám.
Báseň hřeje.
Byla z lásky psaná.
Opravdovostí naplněná.
A já v radosti do ní
přidám to své na na.
Pro vás jsem z vděčnosti
jí připravila.
A sebe psaním potěšila.
Přečteno 158x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Veršotepec, Frr, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)