Noční
Hezky ať to v klidu zvládneš
Ať jde vše jak po másle.
Ať se v práci všechno daří
pro Tebe vše překrásné.
S Tebou dobře vždy tu je.
úsměv vždy ten zahřeje.
Že jsi krásná dobře víš
Báseň krásnou uslyšíš
~☆~
Přečteno 129x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)