Mateřídouška.
Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.
Mateřídouška mluví do ouška.
Kdo říkal, že kytky nemluví?
Ať ten slyší cit a má chuť žít!
Stačí k mateřídoušce
se posadit.
A dát jí milý dík.
Za ní se všechno přidá.
Je v ní láska obětavá.
Mateřídouško,
mluv nám do ouška.
A báseň je s Tebou
hezoučká!
Přečteno 244x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Linna, Amonasr, Básník Karel, Iva Husárková, Frr, kdotoví
Komentáře (2)
Komentujících (2)