tohle já nedělám

tohle já nedělám

Anotace: xxx

Nestavím padací mosty
Nezvu si nezvané hosty
Neleštím omšelá zrcadla
Nesbírám citlivá vahadla

Nehledám přátelství
V postranních uličkách
Neházím cíněnku
K hliněným kuličkám

Nekoušu do nohy
Chlapíka s dopisy
Nepíšu do novin
Fatální nadpisy

Nesnídám vločky
Netrápím kočky
Nemluvím do větru
Nechodím ve svetru

Nežvýkám
Nešustím
Nepěním
Nedýchám
Nedusím
A
Nikdy
Se
Nezměním
Autor gaspacho, 05.05.2021
Přečteno 209x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, šerý, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...to já taky..ne...;-)pěkný přiznání...

05.05.2021 15:37:08 | Marten

líbí

tak to jsme dva.....a co teprve až nás budou miliony....!

06.05.2021 00:23:31 | gaspacho

líbí

;-))to je jiná písnička...

06.05.2021 13:46:19 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel