Temné světlo
Světlo jasné... boží bič
život to byl strašný kýč
Slunce zahalil oblak popele,
hledat odpuštění v kostele...
nemá význam, ty to víš!
Vzápětí pochopíš...
Lidé sami nyní Boha zastupují
ze svých ocelových slují
Atomovým plamenem do matky země bití
ničí všechno krásné, lásku...žití
Komentáře (1)
Komentujících (1)