Vidíš má milá (to máš za tu lásku ,-))) ), jak jsem nemotornej....ale! vcelku rychle se učím...
je fakt, že tu je velikej rozptyl - některý věci se mi prostě nelíbí, některý zřejmě nechápu a některý jsou úchvatný...
14.03.2007 14:50:00 | callowsick
Já bych poslední sloku začala místo Jen...Jak...ale to je nakonec jedno... kamínky... ach jo :-)
V sobotu jsem byla v Praze... a uviděla srdce z modrýho kamene co se vejde do dlaně... a nedokázala jsem bez něj odejít...máme za pár dnů výročí...27 let s jedním mužským... jo o tom srdci bych měla napsat...dostanu ho místo kytky ...jsem to vtipně ,,navlíkla"
Jsem tím kamenem fascinovaná...ale zatím jako nevím...že už je moje...to srdce :-)
14.03.2007 10:43:00 | no
.... tak už nebul ...
nemusíš si ho přece brát ....
... když nechceš ...:-))
14.03.2007 10:11:00 | HarryHH
... vždyť říkám... Šmudla z těch kamínků už dávno staví skalku... (šla jsem kolem vaší zahrady...) ;-)
14.03.2007 09:50:00 | Levandule
Pramínky
Jen těžko
vypnu řekám proud
Jen těžko
donutím hloubku mělčině
Jen těžko
přesvědčím vodopád
padat vzhůru
Jen lehce
ti proteču do všech podob...
14.03.2007 09:47:00 | smudlinek