...
co budeš dneska dělat?
Nic
koukat z vokna
jako debil
tak vynes aspoň koš
než se vrátim
...
klid v bezeslovném oparu
přišel s odchodem paní na nákup
apatie intenzivně vklouzla do bačkor
a tajemný závoj něhy zjemnil nový prostor
...
líbí se mi , když do sebe zapadaj zdánlivě nezapadající slova...apatie intenzivně vklouzla do bačkor:)...toť rajský balzám.
08.05.2021 01:58:39 | gaspacho