čekat
Jako lodička z kůry
Hloupá
Řezaná tupou
Rybičkou
Kývat se na vlnách
Uvíznout v korunách
Stromů
V těch co se zachytí
Po proudu
Chvíli se nadechnout
Najít si pod vodou
Víry
Nechat se unášet
Ke břehům
Jako trosečník
Na půl živý
Vyskládat písmena
Do písku
Čekat
Přečteno 160x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Yry, Marten, Iva Husárková, šerý, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)