Stojíš..
kdo jsi?
kde jsi?
nestůj
pohni se
jsi v prostoru
chceš se pohnout
nejde to, někdo
to brzdí
hledáš....
nehledej...
jsi to ty
někde to vázne
kde je ?
kdo ?
no, ona
ta spokojená, šťastná
tolik jste si rozuměli
ztratila se, stýská se ti
proudy...
slaná voda
smáčí vše
co se postaví
do cesty
tak kde jsi ?
bylo nám, tak dobře !
nikoho jsme
nepotřebovali
jen sebe
ztrácíš se
stojíš na místě
proudy, slaná voda
tak mi chybíš
vrať se prosím !