stěhujeme se Jullietto
říkám
ona mlčí
vždycky mlčí když fotosyntézou
mění tabákový kouř na kyslík
vystrnadí nás chyby
odtuším
dole pod okny řev
díky Ameriko!
jeepy se honí ulicemi
výfuky
výdechy
mění se v kyslík stáří
kouř vyžene i rakovinu z plic
žebráky z ulic
někam o dům dál
a americké vlajky profitují
z čerstvého větru
ty mlčíš a doufáš
v dobrej výhled v novým bytě
čekají tě stromy mezi paneláky
a dva cihlové komíny čouhající
z houfu borovic
semtam nějaká ta bříza
vlajky vlajou a profitujou
a ty mlčíš
protože ze všech sil lapeš po kouři
ze všech sil doufáš
v dobrej prosluněnej výhled