Jaro, dej světlo do životů.
Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.
Jaro, dej světlo do životů.
Toho a toho.
Ať nebloudíme
bez neprožitého.
Jaro, dej věčným
nespavcům trochu klidu.
A dětem nenechej
poznat nudu.
Jaro žloutneš v pampeliškách.
Piji Tě po douškách.
Dej nám prožít každý okamžik.
Bez intrik.
Jaro, nauč nás znovu žít.
Ať sami sobě nejsme cizí.
A nežijeme za zakletou věží.
A jsme pořád lidi a lidi,
co si neubližují a vědí.
A ti, co nepouštějí
lásku na vlásku
a nehledají za vším otázku.
Jaro, jsi plno
krásných obrázků!
Přiveď nás na lásku!
Jaro, pomoc nám,
dej nás dohromady,
i když tomu to a to vadí.
A je bez nálady.
Jaro, ať neuděláme
věci bez hlavy.
A máme krásné nápady.
Příroda nás k tomu
ladně nastaví.
Je jaro!
Žádné obavy!
Přečteno 116x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Anděl, Iva Husárková, Frr, šerý
Komentáře (0)