tak abych snad napsal zas ňákou básničku
dopředu varuju, že je to kravina
už asi hodinu poslouchám ledničku
a sedím na židli, čumím si do klína
slova jsou zbytečná tak jako představy,
přesto je nemůžu vypudit ze hlavy
lednice zmlkla a jen cosi buší
tak abych snad ještě vypustil duši.
celou noc jsem se převalovala ze strany na stranu a říkala jsem si kéž by na mě ráno čekala nějaká kravina a hele juchů děkuji za ni :-))
12.05.2021 03:54:42 | Iva Husárková
Tak to jsem rád. Teď bych to nenapsal a mohlo trvat i další noci.. :D
04.08.2021 16:00:40 | el sereno