Hlas moře.
Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.
Vítáš mě, moře.
Je mi dobře.
V pokoře.
Nikdo není
dole ani nahoře.
Svět občas řítí se
a vlna přiblíží se.
Slyším Tě moře.
Cítím Tvůj dotek.
Jsem s Tebou.
Tady a teď.
Malý vánek hýbe
krásným dnem.
Zpívám ať den
je ve štěstím proměněn.
Srdce moře hladí.
Žít je krásné tady!
Přečteno 148x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Beepat, Iva Husárková, Amonasr, Piví, Frr, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)