Neznámá
Anotace: Jak to nazvat nevím... .
Výlety podnikat krajinou snů,
Uniknout všednosti, hlouposti dnů.
Po kopcích nad řekou spolu se toulat
Se smíchem ve tváři do žeber dloubat.
Listnatých lesů vnímat tu vůni
nohy si osvěžit v té lesní tůni.
Užívat spolu si života krás
podržet druhého, ať jde se snáz.
Lidí je málo, co za to stojí
Myšlenek chos uvnitř se rojí
Podat tu ruku, můzeme jít
Vůlí a silou "nekoho" podepřít.
Přečteno 199x
Tipy 13
Poslední tipující: Jean89, Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, Frr, Psavec, Klára Němcová, mkinka, petrzal
Komentáře (13)
Komentujících (6)