Anotace: ...
mám rád princeznu ze mlejna
a Cobaina
mají toho hodně společného
Cobain si prostřelil hlavu
Elišce poslali milého do boje
takže v obou případech
hrály hlavní roli náboje
Kurt byl závislý na heráku
byl členem známé kapely
Eliška byla závislá na práci
jistě by byli přáteli
Eliška zpívala smutné písničky
Kurt smutné písně skládal
páni rozemlel jsi mě na nudličky mají v tom nějakej silnej tabák že to i Káču porazilo :-))
14.05.2021 04:04:41 | Iva Husárková