PRŠÍ
prší ti šeď do tvé mysli
aby ti smyla z duše prach
jenž tam po sobě slunce zanechalo
a ne málo
když pálilo tvé sny a touhy ostošest
až na popel
celou tu velkou hromadu
prší ti šeď do tvé mysli
ač nemáš na ni náladu
až vyplaví s popelem tvůj kalný žal
zas objevíš v sobě naklíčenou zem
dychtivou po slunečním žáru
a tak dál
pro věčné střídání života a zmaru
bez pláče sotva by ses smál
Praha, 13.5.2021
https://www.youtube.com/watch?v=r1CM68Z3z0A
dnes potvrzuješ
že tak
jak jinde uvádíš
píšeš v první řadě
o životě
a je to dobré čtení
:-)
15.05.2021 01:41:59 | kaše
9dteče a zas se mraky i šedé myšlenky rozpářou :)* *ST
Pěkný večer Amonku
13.05.2021 20:38:13 | jenommarie
Přesně tak - pěkný den i Tobě, Marie :-)*
14.05.2021 16:26:59 | Amonasr
Děkuji ti, i TOBĚ přeji a pěkný víkend k tomu ** už zase Slunečný snad:)*
14.05.2021 18:28:32 | jenommarie