Krajinou se pára vznáší
už je po dešti
jsi má můza
já tvůj básník
spolu jdeme
podél cesty
vysvitlo slunce
jeho paprsky už o nás ví
děkuji za krásné dny
za naše přátelství
děkuji vám!
21.05.2021 20:18:04 | vůně mraků
Moc se mi líbí. Úžasné.
20.05.2021 15:35:52 | mkinka
tohle je krásně řečeno snad za nás za všechny. děkuji :o)
13.05.2021 21:01:18 | Aramgad
Do života vzácné **:)
13.05.2021 20:57:37 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?