Anotace: ...
A zase padá sníh
a cesta nikam nevede.
Píší se o ní stohy knih
a na nich prachu závěje.
Hoříš mi modře jako líh,
pak láva smete Pompeje.
A zase padá sníh
a jinak se nic neděje.
;-)ST
14.05.2021 23:04:34 | Tomcat
Rybičko, obdivuji Vaši tvorbu a věřím, že se jednou potkáme...
14.05.2021 08:49:48 | Lumír
bylo to jedna z těch nocí kdy promlouvají kameny to mě doSTalo a jemné zacinkání bravurní :-))
14.05.2021 03:40:58 | Iva Husárková