Vlna.
Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.
Vlna je kamarádka.
Tiší a nezavírá vrátka.
Modř s bílou se střídá.
Můj pohled se k ní upíná.
Vlna je začátek ráje.
Dívám se a srdce se směje.
Je naděje.
Slunce mě polechtá.
Směji se a racek si povídá.
Samota u moře.
Něžná v pokoře.
Neutopím se.
Je mi dobře a dobře.
Posílám vlnku
a vánek od moře.
Ať každému
je pozitivně dobře.
Přečteno 172x
Tipy 11
Poslední tipující: Beepat, Iva Husárková, Tomcat, šerý, Amonasr, Psavec, Frr, petrzal
Komentáře (4)
Komentujících (3)