Sbírka: V krajině
Po pár doušcích Medvědí krve
zabalen v dece po tátovi
uložen do hebkého hávu lučních stébel
odpoután od hmoty
probouzím se do Zahrady srdce
Bojím se dýchat
abych nenarušil
posvátné stezky větru
jsem na krásném místě
V kamenech kolem ohniště
slyším jemné tóny kosmického jara
otevírám se do prostoru
a mizím