BLBEC
BLBEC
Jsou na světě i lidé
co nemají tě rádi,
nebudou z nich nikdy
tvoji kamarádi.
Jsou na světě i lidé,
jimž lepší je, se vyhnout,
na jejich kuří oko
neradno je stoupnout.
Nemusíš je potkat,
nemusíš je zdravit,
jenom tak tě totiž
nemohou nikdy zranit.
Bohužel se stane,
že je někdy potkáš,
s blbostí, tou lidskou
tváří v tvář se utkáš.
Říkáš si, že nejraděj
bys byl za prvním kopcem,
protože to nejhorší je
přece srážka s blbcem.
Mluvit se s ním nedá,
leda bys hlas zvýšil,
bohužel na jeho
úroveň se snížil.
Radši se mu vyhni
za nějaký kopec,
aby z tebe taky
nestal se pak blbec.
Přečteno 195x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Emily Říhová, Lighter, jenommarie, Iva Husárková, mkinka, blues, Rozmarýna
Komentáře (4)
Komentujících (4)