ÚTĚŠNÁ
všechno je vždycky jinak
než jak si to člověk maluje
naštěstí malovat neumím
takže nezůstává ani tolik škody narobené
zaskočí mě to ale pokaždé
v tom zlém i v tom dobrém
celý život se učím kašlat na představy
a brát zavděk tím co je
možná proto nesnáším utěšování
umím se totiž utěšit i sám
o druhých nemluvě
pokud si to ode mne zaslouží
byť za to občas sklidím nevděk
ale i ten je lepší
než pohled na něčí sklíčenost
nevděk je totiž vzdor
a proč nebýt fackovacím panákem
když to druhého nakopne
jen si to člověk nesmí tak brát
aby neupadl do sklíčenosti sám
však víte
jak se to lehce řekne…
ale nic na to prosím raději neříkejte
umím se přece utěšit sám…
Praha, 17.5.2021
https://www.youtube.com/watch?v=lGIXrziSLCQ
Amonku, to kladivo je také útěšné, jen co je pravda .-)))
Jinak to vnímám stejně jako Ty.
..ST..a pěkný večer.
01.06.2021 22:29:25 | Jaruška
ST. Já prosím Boha, aby mě utěšil a on pomůže ze všech sil. Ten zažene všechen splín. Občas neumí člověk utěšit se sám. Tak prosí do nebe, aby na pevných nohou stál. Život občas hlavolam. Tak to já mám.
21.05.2021 15:28:05 | mkinka
Tak já tě teda rači rozčílím, bys byl při úterku dost čilým.
18.05.2021 10:15:54 | Slav Milo
A já sám..vždycky sám..:D
Skvělý retro odkaz**
Krásný den..Amonku* poklepej se po ramenou:D* jsi šikovný ;)
..jejda..teď nevím zda se to smí psát..když si to rekneš sám:D
18.05.2021 08:36:04 | jenommarie