Masáž moře.
Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.
Povím vám krásný den.
Omytá sílou něžných vln.
Jako sen a skvost jen.
Po kamenech skáču
a v duši nepláču.
Usmívám se jen.
Beru kámen po kameni.
Jsou to vzpomínky.
Silné pramínky.
Hladím svůj milovaný strom.
Je sytě zelený
a necítím duše shon.
Šeptala jsem vlnkám
o odpuštění pro každého,
kdo v dobré formě není.
Jsme lidé a nejsme neomylní.
Tak vzdychám do vln
a nechávám si do nohou
pouštět sílu vln.
Prosím za svěžest
beze skvrn.
Moře je přátelské.
Duší andělské.
Brečím slastí
do radosti.
Jsem lehčí
od všech strastí.
Nežiji již na propastí.
V sobě moře bez zoufalství.
Krásu vnímám
a ráda mám.
Sama na pobřeží.
City kráčí.
Bez dalších řečí,
jen óda běží.
Miluji Chorvatsko
a jsem šťastná jako děcko.
Otevřené moře.
Krásné přece.
Tak dělím se
a rozjímám.
Šeptám pro vás přání
do vln i kamenů,
co jsou opodál.
Tak prosím,
nechte si k sobě pustit moře.
Je krásné chvilku zapomenout
a nežít za temnou stěnou.
Jen chvilku malou.
Už skoro usínám
a mořský polibek zasílám.
Být tady je drahokam.
Opakuji.
Chorvatsko ráda mám.
Pan pa dam.
Přečteno 103x
Tipy 16
Poslední tipující: Ijcro, Amonasr, Frr, Psavec, kudlankaW, praetorian, Beepat, Iva Husárková, Tomcat
Komentáře (8)
Komentujících (5)