Alice,krásně vyjádřeno...já to naštěstí prožila jen jednou u staršího syna.Mladší zůstal v hnízdě,dovedl si Lásku a spolu mají dva kloučky.Bydlíme pohromadě v domečku a je hned veseleji.
Klidný večer.
18.08.2021 22:09:35 | Jaruška
Děkuji za chápání a komentář...užívej si vnoučátka ..mě se to asi nepovede...i když nikdy neříkej nikdy.
19.08.2021 07:30:11 | Alice Ptáčková
Své slzy tiše skrývá
a přeje ptáčatům šťastný let,
jak už to tak bývá,
jen doufá, že nezapomenou cestu zpět...
Ali, rozumím... hodně štěstí a sil (*)
12.07.2021 22:03:06 | Emily Říhová
Mám doma tři ptáčata a na tohle se netěším, i když vím, že se to stane...ta básnička mě přenesla do budoucnosti a srdíčko se mi na chvilku sevřelo.
24.05.2021 14:11:37 | paradoxy
Já mám jen jedno ptáče a o to je to těžší...odletělo opravdu daleko žije v Mexiku. Ale to už je úděl matek...Hlavně ,že jsou zdravé a v pohodě.
24.05.2021 15:17:42 | Alice Ptáčková