Pro Tebe 2
Inspirací mojí jsi
nejenom k těm básním
Obcas takhle chodívám
o Tobě se zasním.
Je to se mnou na pos... .
vím to dobře vím.
Stalo se to totiž tenkrát
proto stále sním.
O Tobě Ty Drndo jedna
to do Tebe pako jsem
Tak o Tobě holka
zdál se mi nejeden už sen.
~☆~
Přečteno 112x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)