Snad z úcty k větru
růžové kvítky ze snů vymetám
a úkrok k srdci Porozumět mu
na cestě kde svítíme tmám
Klid kachen u rybníka
Voda má spoustu času
Přežily jen kameny
které obtěžkaly
náš čas k žití
a už za života lásce odvykat
Mluvit nic neříkat
Ublížit už i tím
A třeba je konec
právě o tom
rybník bez kachen
voda bezčasí
Kus odlomeného odlom
Věř tomu že
kdosi má šém
a nejsme mišmaš
myši zlákané na sýr
Snad z úcty
k lidství ještě
utíkám k řekám
abych
při žabím zpěvu usínal
Další úkrok
Srdce k Srdci
a tančí dál..
.
.
Přečteno 205x
Tipy 17
Poslední tipující: gallatea, cestadolesa, kaše, Barbuch S. D., Vivien, Marten, Frr, Iva Husárková, mkinka, šerý
Komentáře (8)
Komentujících (7)