Jsi krásná
Že krasná tahle je
všem bych mohl říct.
To tak jí vidím já
ta žena je moc víc.
Suprelativ netřeba
V sobě kouzlo má.
Je žena velmi krásná
Jak květina co rozkvétá
Pro ní ty básně tvořit
i věcí jiných spoustou.
Silou mou se stala
S ní tak být kéž mohu.
~☆~
Přečteno 197x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, Pittoresque, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)