Anotace: ...
02:17
ze zdi se vynořila
býčí hlava
krev z ní stékala
po bílé zdi
stékala dál
spárami podlahy
patro po patře
před dům do trávy
zvedl se vítr a vysklil pár oken
železitý pach se táhl celým blokem
proudy krve se změnily v řeku
ta si brala vše co chtěla
bylo slyšet spoustu breku
domy, auta, stromy, těla
vyklonil jsem se z okna
opatrně a nejistě
viděl jsem masivní strouhy krve
pomalu posouval těžiště
02:23
probudil jsem se hlavou dolů
z postele
celý zkroucený
za sedm minut
půl třetí ráno
zmatený a zpocený
vedle mě ležela býčí
s knihou
nohy do kříže
voňavá, ospalá, žádná krev
v průsvitném krajkovém negližé
,,býčí hlavo, právě jsem měl strašný sen.‘‘
,,ach drahý... už je to dobré
já jsem tvůj nejmilejší pozdrav
který ti kdy Don Corleone poslal.‘‘