...
"všechno je jinak"
řekl zbožný pokušitel
..
a z tvých opilých snů
ti vydláždil své evangelium
rumových pravd
zpět k tvým zvratkům
...
Úhly pohledů proměnných ..
nebo jen momentální výpadek:)
Vše se točí ve prospěch myšlenek..která hlavě vládne
22.05.2021 12:28:23 | jenommarie