Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=JnmZdTiyE-Q
Co jsem se ptal, zas tak to nebolí
na konci cesty nenahmatáš puls
a budeš jemnohmotným světlem
zářit si v korunách nebeského větvoví
a vím že se ti bude stýskat
a vím že si budeš přát
vrátit se....
pod modrou oblohu
pod stíny stromů
zpátky, tam do Kraje
zpátky k nám
Domů
Vidím to opačně -
dokud máš hmatný puls, stýská se, dost to bolí, a chceš se vrátit. Domů.
14.06.2021 21:23:39 | MonoGame
.. nevím, co v dalším prostoru, ale jistě mi bude chybět zurčení potůčku i příboj oceánu .. moc hezká
22.05.2021 17:02:35 | Vivien
Domů...to slovo hřeje u srdíčka. Jen ještě najít kde to je :) Krasná
22.05.2021 09:50:36 | Klára Němcová