Hezké přirovnání "zavřel mé srdce do lahve". Jen pozor až budeš chtít na svobodu. Přes úzké hrdlo lahve to nepůjde a při rozbití lahve zpravidla dojde k pořezání.
22.05.2021 06:56:51 | Jackyl
To je pravda... Na druhou stranu, vše co jde dovnitř, musí jít i ven, k tomu přeci lahve jsou :)
22.05.2021 15:13:12 | Neegoista88