Vrba
Korunou pyšní se za plotem
symbol našeho domova.
Klaní se k zemi hlubokým úklonem.
Na jaře kmen šatem schová,
na zimu tělo své odhalí
každým rokem zas a znova.
..vrba láskou zasazena...
Ona bude tam stát,
ta kráska s dlouhými vlasy,
navždy připomínajíc naše společné časy.
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Frr, mkinka, Iva Husárková, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)