Anotace: .....
Na prahu nedotknutlnosti
dotýkám se
zavřených očí, zavřených úst i zavřených duší
...
mi pověz potichu a něžně
točí se svět dokola nebo jen kolem?
A mohu se ho dotknout?
nebo jen z části?
...
Naslouchat potichu
přiměřeně
nepatrně
a hlasitě všem stínům?
...
Zatančíím si
zvedám ruce i hlavu
odevzdávám se rytmu
okamžiku
Ale dotknu se toho doopravdy?
...
Je to jen na tobě.
vše co se narodí, jednou odejde
Ale máme jednu jedinou výhodu
milovat
...
Smrt není nakažlivá
je stejná jako život
smrtí končí objetí
ale ne přátelství
...
Na prahu nedotknutelnosti
dotýkám se
zavřených očí, zavřených úst i zavřených duší
...
Víš co?
Až odejdu budeš mluvit ty
v Tvé poezii
kladeš zajímavé otázky
a já cítím
že čerpáš z vlastních prožitků
že víš o čem píšeš
rád jsem se zastavil Evo
25.05.2021 18:02:57 | kaše
ach vílko zelená-jak krásně ses vyloupla ze svého déletrvajícího mlčení
a Tvé poselství září hvězdným nebem a voní po granátových jablcích***ST* :-D*
23.05.2021 13:14:43 | Frr
Mluvíme pořád
životem i smrtí...
Proto to nekončí
jen přelévá...
23.05.2021 06:11:31 | Malá mořská víla