Moře mě myje.
Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.
Moře mě myje.
A miluje. A pomiluje.
Pokožka se směje.
Vzduch vane
a den žije.
V nadějích i obrazech.
Snech i lásky zdech.
Krásné ráno.
Probouzím se.
Vše přichystáno.
S mořem si ruku podávám.
Stále má hlava tam,
chci usnout u vln
a na chvilku romantice
šanci dát.
Život se žije jednou
teď a tady akorát.
Ráno.
Jdeme se spolu smát!
Vyzpíváme do moře,
že kdo má rád v pokoře,
je v krásném táboře
a nic nehoře.
Slanost je božská!
Mořská síla tryská!
Přečteno 102x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, praetorian, Iva Husárková, Frr
Komentáře (0)