Na chvíli zastavit se
v - čas
v davu - tiše se
rozplynout
Nechat protnout se
čarami zmaru
a stromům
vdechnout
jas
Bufi, vůbec to není špatné psaní...
Jen zkusila bych trochu uhladit:) třeba takto:
Na chvíli zastavit čas
v davu tiše se
rozplynout
Nechat protnout se
čarami zmaru
stromům vdechnout jas
křivdy p(r)ominout
06.05.2022 05:43:04 | Malá mořská víla