Stačí slovo jedno.
Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.
Stačí slovo jedno.
Nebo písmeno.
Víra v mnoho.
Zanes moře vlny odpuštění
i tam, kde síla není.
Dones usmíření,
ať tíha není
a je radostí překvapení.
Lásky utváření.
Běžím po pobřeží bosá.
Slunce svítí.
V mysli česká rosa.
Odpuštění, láska, přiblížení,
ať není ukřivdění.
Neporozumění vede
k onemocnění.
A člověk sám do mdlob padá.
A věří, že vlna osudu
ho má tuze ráda.
Tak zpívám bosa
a zpívám letem kosa.
Mám vás ráda
a každého beru
na mou věru.
Vděčím za důvěru.
Krásný den
bosá přeji jen,
ať je správně napřímen.
Však prostřednictvím básně
kreslím srdce přesně.
Tam i tam.
Svět i v básni má být milován.
I když jsme každý hlavolam.
O sobě sdělení otvírám
a kus sebe opět předávám.
V lásce zůstávám.
Píši vám.
Přečteno 131x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Tomcat, Psavec, Amonasr, petrzal, Frr
Komentáře (8)
Komentujících (5)