Anotace: ...
dnes mají v akci želé
to je skvělé
sáčky do vysavače
makrelu v papíru
Brno je nejlepší
místo ve vesmíru
taková malá planeta opic
na každém rohu hospic
jsi mě rozesmál děkuji to je naproSTá pravda :-))
26.05.2021 04:25:37 | Iva Husárková
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?