Po fotbalovém hřišti
se kutálí hrací kostka
Na šachovnici sráží míč figurky
jako při bowlingu
Bůh se dotýká
šachovnice klaviatury varhan
zaplňuje tělo kostela tóny
akustika žití je nese
k uším jediné posluchačky
Duše je ráda
že nemusí do omrzení naslouchat
zvukům pěti kláves
na které se omezují ostatní