Anotace: ...
Ahoj Adame,
rád čichám k hlavám miminek
voní jako směs bylinek
je to naprosto v pořádku
jedná se o neškodný fetiš
ale pokud ti to vadí
tak už mi radši nepiš
Šimon
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?