...
dneska jsem rozhadrovanej na maděru
ležím pod larisou
a koukám na květen
kterej se už letos asi nevzpamatuje
- ale prej se daří trávě a slimákům
Já to zase tolik neřeším. Hlavně když už mně v ulici před domem přestali pobíhat lední medvědi :-)
Jen mi ale to počasí začíná být trochu stereotypní. Je to hrozný! Těším se, až za nedlouho budu zase - pro změnu, nadávat na nesnesitelná vedra, které jsou jak u blbejch.
29.05.2021 00:43:35 | šerý