Sebevědomí
Anotace: Tahle je pro všechny, kdo si myslí, že jsou něco míň, nebo nemají na to, aby dosáhli svých cílů..:-) Snad se bude líbit...
Teď si říkáš, že jsi sám a nebo sama,
Nezoufejte lidi, já jsem tady přece s váma.
Nezáleží na tom, jestli jsi muž a nebo dáma,
Ve znamení váhy, střelec, rak, štír, nebo panna.
Každý z nás si zaslouží podporu,
Aby sebevědomí nula stoupalo nahoru,
Nedělat si hlavu z cizích názorů,
S tímto nepomůže ani tisíc doktorů.
Tak se spolu zvedneme a půjdeme dál,
Za těmi věcmi, které sis přála, přál.
Cítíš jak ten oheň v Tobě vzplál?
Tak pojď, to zvládneš, ještě jsi nic neprohrála, neprohrál.
Je to tady, gratulace,
Rukou Ti třese celá populace,
Mladá i starší generace,
Teď jsi TY jejich inspirace!!!! ❤️
Přečteno 157x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Jackyl, Iva Husárková, Isla, jenommarie, Vivien
Komentáře (13)
Komentujících (6)