Povídání s vlnou.
Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.
Krásná vlno, řekni mi,
jak chutná vášeň s vlnami.
Jemná je rozkoš po dlani.
Žádné ambice.
Jen lásky hltání.
Ještě chvilku pátrání.
Odpoví Tvé šumění.
Láska je čistá a hezká.
Raduje se i česká kytka.
Krásná vlno, zpívej mi.
Miluji Tvé nadání.
Krásná vlno, řekni mi,
jak duši naplnit růžemi.
Píši a s vámi daří se mi.
Jsem vlnou odkrytou
a zpívám lunou svou.
Neznám moudrost stoletou.
Chci hladit růže tam,
kde i nekvetou.
A tak mávám.
Ať duše je
každému šťastnou planetou!
Přečteno 132x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Denael, kudlankaW, Amonasr, Psavec, Jackyl, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)