Anotace: ...
...
pivo se pění
život se mění
a v pěně plných vizí
co tak rychle mizí....
...........
.
zůstala mi dětská víra
o hvězdách
tam někde v pokojíčku
za záclonou snů
neviditelné budoucnosti
Za dětství šumák a v dospělosti pivo. Jo, život se mění a ubývá barvitého snění
30.05.2021 14:36:24 | šerý
Přesná a vtipná poznámka. Díky.
30.05.2021 14:52:25 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?