Vlna porozumění.
Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.
Jdu s Tebou na pobřeží.
Naděje je, co nás střeží.
Lidské přání bez utišení.
Lásky klokotání.
Slova jsou malá
a já cítím doteky.
A děkuji za věty.
Sen má krásné tapety.
Bezpečno je u moře porozumění.
Vlna krásna šumí.
Do oceánu proudí.
Je jedna loďka na vodě.
Připlula díky náhodě.
Do slunce svítí
a v miliónu nití
jen usměje se
a přivítá Tě.
Raduj se!
Miluj svůj den,
je krásný nejen v básni
bez černot a skvrn.
Láska a přátelství
v opravdovém pojetí
v bezbřehém dojetí.
V průniku já a Ty.
Zažene chmurné mrákoty.
Tak probudí Tě snová pěna.
Možná i krásná změna.
Píši z lásky.
Ať žije má ozvěna.
Moře mi kus srdce dalo.
A něžně pohladilo.
A nechtělo ho zpátky.
Vítr mě vzal do pohádky.
Zpívám v radosti
pro vás bez nadsázky.
Maluji srdce obrázky.
Pro splněné lásky.
Pro kus světa v každém z nás.
Ochutím den spoustou řas.
Moře občas v každém z nás.
Píši z lásky.
Tak má se stát.
Dobro je v každém z nás.
Slyším jeho hlas.
Jen si ho vybrat
a na upřímnou cestu se dát.
A mít se rád.
Přečteno 167x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Tessa98, Květka Š., Krahujec, Frr, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)