Anotace: =
Super dílko. Skvělý námět.
Napadá mě otázka jiná - Jaký by byl svět, kdyby druzí viděli svět našima očima. Nebo obecně - kdyby se lidé dívali na činy a pocity druhých jejich očima. Svět by byl určitě LEPŠÍ.
Mám rád přísloví: Nesuď nikoho, v jehož teniskách jsi neušel aspoň kilometr...
12.09.2023 14:09:20 | Koala
těžké se s chybami
naučit žít
nejtěžší však porozumět ne-myslí
a nechat jít
01.06.2021 22:31:57 | vůně mraků
...jednou mi řekla stará paní sousedka, když jsem smutnil..."na to jak jsi mladý, tak moc myslíš a to není zdravý"...;-)
01.06.2021 18:15:33 | Marten