No mě se tahle báseň nelíbí, ale je to z pocitů co jsem měla, jinak kvalitativně to teda spíš horší.Tak to je dobrý robot píše FBI chá to asi proto že mě hledají? Nekecám :O)
16.11.2007 06:32:00 | Jahudkka
Podivně snové.. tak krásně smutné a pobuřující..
Tahle se mi doopravdy líbila..
09.11.2007 20:00:00 | Asinar van Martinaq
Pro mně supertip. Hluboká báseň... Únik do spánku dobře znám... i tu cizí ženskou s nateklými víčky v zrcadle...
27.10.2007 20:17:00 | Levandule
Ahoj Kouzelníčku, jo to je fakt, cítím se jak opuštěnej...ale fracek, nikdo mě neopusit (cha ikdyž se tomu divím) nikdo mi teď nějak neubližuje a přesto cítím se jak... no prostě tak jak jsem to napsala.
Děkuji za koment :OD.
15.03.2007 15:20:00 | Jahudkka
Moc se mi líbila.Je to pěkný pohled na opuštěnost.A teď se usmívám, protože máš určitě ráda lidi a i cizí, takže ta v zrcadle to s tebou vyhrála.Má to někdo kliku.
Přeji krásný večer.
14.03.2007 20:49:00 | kouzelníček