jenom jeď
potřebujeme si od sebe odpočinout
přijít na jiný myšlenky
bude se mi po tobě stejskat
budu ti chybět?
co budu dělat?
uvolni se
zajdi si na kafe
hlavně ať tam nejsou lidi
....
..
dobrý den slečno
z vás bude jednou krásná paní
asi půjdeme na kafe
na stole bude plná váza šeříku
pod třešní zase vyrostou májovky
tráva bude růst...
..
hlavně ať tam nejsou lidi