Vlna života.
Anotace: Ze sbírky Chorvatsko 2021.
Miluji nám daný čas.
S vlnou osudu, co je v nás.
Jsem mu oddaná v myšlenkách.
Verše rodí se v plenkách.
Od bolestí do radostí.
Zem duše poklady hostí.
Laskominy jsou pak slova.
Běh života běží.
Občas stáváme se zvěří.
Hnanou před závorou.
Vlastní já kéž je oporou.
A nikoliv záhubou.
To zlaté moře v nás.
Rodí se z řasy krás.
Pro tentokrát.
Přijímá i dává.
Nic se neobává.
Člověk sám sobě
křehký hráč.
Vlno má.
U Tebe máčím český klas.
V Tvém lůně chci se hřát.
Zas a zas.
Přečteno 131x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Isla, Frr, WWW
Komentáře (2)
Komentujících (2)