Kráse neplatí se draze, toto je tak milé... Vždyť už jen ta současná lahodná rána, to je úžasný nádech jen co otevřu balkón ... A otevírat ho u moře, ve zdraví, no co víc si přát. Před pár minutama mi cinkly fotky z dnešního rána na Sardinii, a ze mě jen spontánní ach ...
09.06.2021 09:25:26 | Vivien
Ano. Je to krása a pro mě to má ještě tu sílu, že vždy tam potkám kamaráda, který už 10 let mě stále rád vidí a za tu dobu si již zdokonalil češtinu. Až příště přijedu, do vozíku mu dám sbírku pro radost. Zaslouží si to. 10 let je 10 let.A díky němu vím, že i na vozíku může člověk dát mnohé, co jiní nedokáží. Tak ať mu tam v dálce chutná ta cigareta.Často na něj vzpomínám, jak to nemá jednoduché.A tak píši a píši a těším se na jeho radost, až mu to jednou dovezu.A kus krásného úsměvu si odvezu.
09.06.2021 09:44:59 | mkinka
Jóga, moře, pěkný odstín kůže, polonazí lidé, krása. Vystihneš to poměrně dobře, co takhle o místních dobrých lidech něco napsat :o)
06.06.2021 23:47:26 | Crazymike
Ve kterém jsi městě ?
Jsou tam ryby a trhy ?
Mají tam ještě ty dřevěné oslíky ?
Olivy a broskve ?
Voní tam smažené ryby ?
04.06.2021 20:07:22 | ttragelaf
Děkuji moc. Já sním. Už jsem v Čechách a bloudím v myšlenkách.Přeji hezký večer.
04.06.2021 21:49:06 | mkinka